Digi-Trainer: oefenen voor digitale vmbo-examens

Digitaal examen doen is iets anders dan een examen maken op papier. Bereid je daarom voor op het type vragen en de digitale omgeving waarin je het digitaal examen bij vmbo-b en vmbo-k moet maken: dat scheelt je veel tijd en onzekerheid tijdens het echte examen.

Digi-Trainer is een internetapplicatie, ontwikkeld samen met de makers van het examen, Cito BV; je oefent met proefexamens in een digitale, ‘echte’ examenomgeving. Je kunt digitrainen in de klas, maar nu ook thuis (ook als jouw school Digi-Trainer niet gebruikt in de klas): daarmee verhoog jij jouw slagingskans als geen ander!

Voordelen Digi-Trainer

  • Digi-Trainer is een kopie van de echte examenomgeving, waardoor je precies weet hoe jouw examens eruit zien.
  • Een groot aanbod met oefenvragen en examenvragen.
  • Laat je onbeperkt oefenen op onderwerp (met de lesstof) en traint jouw vaardigheden.
  • Je oefent op jouw eigen niveau: je start met een zogeheten nulmeting, die precies in kaart brengt waar je staat en wat je nog moet leren. Digi-Trainer stelt dan automatisch een oefenroute voor je samen, waarmee jij jouw gewenste examenniveau haalt.

Digi-Trainer voor zelfstudie

Een thuislicentie voor zelfstudie met Digi-Trainer kost € 13,50. Daarmee heb je een jaar lang toegang tot jouw vak naar keuze binnen Digi-Trainer. Ga hier naar de bestelomgeving.

Digi-Trainer is beschikbaar voor: